Maak diep verbinding met jezelf; vanuit de ‘space’ die ik bied!

Verbindings­middagen

Spacekeeper zijn

Vanuit mijn ervaring in het werken op fysiek en energetisch niveau met mensen ontstaat nu voor mij het veelal werken als Spacekeeper.
De aarde-universum verbinding is veel sterker geworden en oeroude kennis, zoals voor mij, werken vanuit Sjamanistisch principe, gebeurt vanzelf.
Doordat dit bij mijzelf nu heel sterk aanwezig is, kan ik deze energie doorgeven en kun je zelf gaan ervaren, hoe het is om deze krachtige aarde-universumverbinding te voelen en tevens energieën te helen, die vanuit familielijnen en eerdere levens gezien en geheeld mogen worden.

Wat aandacht mag krijgen, ontstaat vanzelf, als we op zo’n Verbindingsmiddag samen zijn in liefdevolle energie.
Mijn grootste kracht is liefdevolle ruimte bieden, ‘space’ en vooral een veilige ruimte voor diegene(n), die zich openstelt zich te verbinden met mij.
Dit kan zijn in groepen zijn (max 6 personen) of een op een.
Met enige regelmaat bied ik een losse Verbindingsmiddag met een specifiek thema aan op een zaterdag- of een zondagmiddag.

Verbinding

Verbindings­middagen; de aandachts­punten

Verbindingsmiddagen hebben een thema en elke keer maak je eerst kort kennis met elkaar en richten we ons op verbinden met onszelf via meditatie en vervolgens gaan we vanuit een bepaald thema de diepte in; vooral in onszelf.
Later op zo’n middag is er altijd wat lekkers en gezonds te eten en thee/water te drinken en ruimte voor samen zijn/gesprek.
Er opent zich een fijne ruimte om in verbinding met elkaar tot mooie gesprekken te komen, gevoelens te ervaren en inzichten te krijgen, is mijn ervaring.

Deze middagen zijn van 13 tot 16 uur
Voor E 35,- pp
Als je Yoga met Zelfbewustzijn bij me volgt, voor E 30,- pp

Een paar reviews:

-Al met al denk ik dat de Verbindingsmiddag mij vooral heeft geholpen om in rust en kracht goed te zorgen voor mijzelf, en in voorkomende gevallen voor anderen, vanuit trouw aan mijzelf, zonder dat mijn ego me nog in de weg loopt.

-Ja … ik ervaarde die verbindingsmiddag aan den lijven wat mij al meegegeven werd van buiten af door jou en van binnenuit door mij zelf … hoe het idd mogelijk is, zoveel mogelijk in zachtheid te verblijven … bij, met en zelfs in mijzelf ..

-De samenkomst was fijn!
Ik had in de avond heel veel energie en had erg veel zin om te zingen.

-Ik vond het een bijzondere middag. Fijn zo in een kleine setting, voelde comfortabel en veilig.
Jouw begeleiding erbij was heel goed, je had veel aandacht voor onze houding en de rust vinden erbij.
Daarna thee drinken met iets lekkers en even napraten was heel fijn, zo kon ik het ook zelf weer goed afsluiten.
In de periode erna heb ik de houdingen thuis ook nog wat uitgeprobeerd. Zeker iets waar ik mee verder kan.
Heel erg bedankt voor de bijzondere middag!

Dit najaar:

Cursus De vrije vrouw in jou!

De energie en wat aangeraakt wordt in jou brengt je vrouwelijke en mannelijke aspecten meer in evenwicht.

Vanuit mijn ervaringen met mijn Zielsliefde, waardoor mij alle waardevolle aspecten van vrouwelijkheid werden voorgeschoteld, wil ik je graag meenemen op een reis in jezelf.

Een reis in het steeds dieper jezelf ontdekken, waarderen, kwetsbaar mogen zijn, je gezien voelen, je uiten, je veilig voelen bij jezelf en in je seksualiteit; samen met andere vrouwen,  die dat ook willen verdiepen in zichzelf, om vandaaruit je echte eigenheid en echte krachten te ontdekken of verder te ontwikkelen.

In een periode van een half jaar met 6  bijeenkomsten in totaal; beginnend in september en de laatste afsluitende bijeenkomst in januari ’25;  heb je de tijd om alles wat aangehaald en aangeraakt wordt, je meer eigen te maken en toe te passen in je leven en jezelf meer de Vrije Vrouw te voelen en te zijn, die je in wezen bent.

Elke volgende bijeenkomst is na drie weken; zodat je op ‘body-mind-soul’- level alles kunt laten indalen en dan kom je weer bij elkaar.

Data:
21 september;
12 oktober;
2 november;
23 november;
14 december en
18 januari ’25

Elke bijeenkomst is van 14 tot 17 uur op zaterdagmiddagen.

Nu inschrijven met vroegboekkorting: E 299,-
dat kan t/m vrijdag 19 juli

daarna normale prijs: E 325,-

In 6 bijeenkomsten:

Thema’s waarop je je gaat richten:

Kennismaken met elkaar/gesprek
Adem/Meditatie
Bekken bewust zijn
Wat voor gevoelens kom je tegen?
Kwetsbaarheid/kracht
De baarmoeder/vulva/seksualiteit
Seksualiteit en zacht en open zijn
Het mannelijke in jou
En wat is de kracht die je uitstraalt?
De dans tussen het vrouwelijke en het mannelijke in jou…

Reviews:

De cursus De Vrije Vrouw in Jou vind ik een echte aanrader. De zes bijeenkomsten waren mooi, warm, liefdevol en – inderdaad – bevrijdend.
De drie weken tussen twee bijeenkomsten had ik echt nodig om de ervaringen van de afgelopen keer te laten indalen en de energie van de volgende bijeenkomst te laten opstarten. Tijdens de bijeenkomsten deden we meditatie- en lichaamsoefeningen. Daarnaast was er volop ruimte voor het delen van ervaringen, gevoelens en gedachten. Met vijf deelnemers en Marieke Geut als trainer, had de groep de ideale omvang: niet te klein en niet te groot.
Na de cursus ben ik me bewuster van mijn energieën, en ik voel me sterker en vrijer. Als Marieke deze cursus herhaalt, ga ik al mijn vriendinnen aanraden om zich aan te melden.***!

—-

Het is uiteindelijk alleen te ervaren als je er zelf bij bent… als je merkt dat je zenuwstelsel op diep niveau verandert…
en de aangereikte oefeningen, werkend met zachtheid, zoals zachtheid- de vrouwelijke energie oorspronkelijk bedoeld is … dat doordrenkte mijn hele systeem, inclusief zenuwstelsel en bracht mij daar waar ik graag wil komen, waar en hoe ik graag ermee wil zijn… omringt met die zachtheid kan ik alles aan, wat ik in mezelf tegenkom!

—-

‘Wat een bijzonder mooie ervaring, ik heb zoveel zachtheid bij mijzelf kunnen vinden. Het was voor mij delen, luisteren en voelen in een veilige omgeving. De open, eerlijke en warme intenties van de vrouwen in de groep hebben echt diepgang gegeven aan de bijeenkomsten.’💋