Leer jezelf ten diepste kennen…

Energetische Coaching

 Energetische Coaching  helpt in je persoonlijke/intuïtieve ontwikkeling en draagt bij in balans brengen in Kracht en Zachtheid in jezelf; meer balans in mannelijke en vrouwelijke energie en het worden van jezelf! Met de steeds weer veranderende energie, kun je soms behoorlijk geconfronteerd worden met jezelf en is het fijn om met iemand samen dat wat jou weerhoudt je fijn te voelen, aan te kijken.

Overleven

In een Energetische Coaching sessie richt je je aandacht diep naar binnen om contact te maken met je meest zuivere innerlijk zelf.  Vaak is er vroeger of in de afgelopen tijd een manier van (over)leven ontstaan die nu niet meer nodig is en mag veranderen. Door bewust te kijken naar emoties en deze heel bewust te voelen in je lichaam en er te laten zijn en niet meer weg te stoppen, kun je gevoelens/energieën die ‘vast’ blijven zitten losmaken en vervolgens in een geleidelijk proces loslaten. Dieper en soms zelfs onbewuste gevoelens worden aangeraakt, losgeweekt en geleidelijk aan losgelaten, om te merken dat je op een nieuwe manier dingen wilt gaan aanpakken in je dagelijkse leven.

Voelen 

Het voelen in je lichaam kan op verschillende manieren. Vaak begint een sessie bij energetische coaching na een gesprek over de huidige situatie, met aandacht diep naar binnen brengen om vanuit liefdevolle intentie in verbinding met jezelf te zijn en te ervaren wat er dan is. Daarbij wordt regelmatig gebruik gemaakt van massagetechnieken (met kleding aan).

Ervaren

Door heel bewust tijdens energetische coaching in die diepe lagen te zijn en te voelen kan er plotseling iets helder worden; een inzicht ontstaan, waardoor die gevoelens in beweging komen en je energieveld kan veranderen. Vaak gaat het ook om hoe je relateert met anderen en wat dat bij je doet. Daarin heb je een gewoonte ontwikkelt en soms is daarin verandering nodig. Daar kun je energetisch naar kijken en ervaren wat er in je gebeurt bij confrontaties en wat goed voelt voor jou om te veranderen in dit soort situaties.  Ook kan simpelweg ontspannende aanraking van het lichaam oude gevoelens losmaken of je leren voelen dat je volledig kunt ontspannen als dat erg moeilijk voor je is.

Positieve energie leven

De energetische coaching wordt altijd afgesloten met bekrachtiging van de nieuw gevoelde positieve energie, zodat je onbewust en bewust dit nieuwe gevoel en deze nieuwe kijk op jezelf en het leven ondersteunt en meeneemt het dagelijkse leven in.

Energetisch Coach

Thema’s en vormen van energetische coaching

Er is geen vast traject waarmee gewerkt wordt tijdens energetische coaching. Jijzelf bent de aangever van wat er mag gaan gebeuren. Elke nieuwe afspraak vormt zich n.a.v. de situatie zoals deze dan is. Zo ontstaat een ontwikkeling; een transformatie, die het dagelijks leven positief gaat veranderen. Mijn bijdrage daarin is het ‘aanwezig’ zijn in liefdevolle ondersteunende en soms prikkelende energie.

Thema’s die aan bod kunnen komen op diepgaand niveau: Zelfliefde, innerlijk kind, moeder/vaderbinding, vrouwelijke/mannelijke energie, heling in familielijnen, lichamelijke klacht waar emotie op zit, onverklaarbare pijn in je hoofd, nek, buik, borstkas, bovenrug, onderrug, benen of voeten.

Naarmate je verder bent in je ontwikkeling naar Zelfliefde (zie de uitgebreide tekst hieronder) past mijn Energetische Coaching en Healing zich daarnaar aan. Mijn vorm van Energetisch Coaching gaat zich dan meer richten op jouw energie zuiveren in de subtiele energielagen. Dan gaat de aandacht vooral naar jouw Aarde- en Universele Verbinding sterker laten zijn en zul je na zo’n sessie merken dat je weer een stuk aangeraakt en verdiept hebt in jezelf en zo juist jouw energie zuiverder en sterker laat zijn.

Ik bied naast Energetische Coaching dan ook Healing op afstand om in deze subtiele lagen te werken met je. Juist door alleen energetisch met je te verbinden voel ik heel zuiver waar heling en ontwikkeling nodig is. Zo kun je vanuit je eigen plek met mij als energetisch coach samenwerken en je ontwikkelen naar jouw zuiverheid en Zelfliefde.

Vanuit mijn Zielsliefdeverbinding kan ik mij heel sterk verbinden met de vrouwelijke zuivere seksuele en creatieve energie. Als jij eraan toe bent daarmee in verbinding te komen op diepere lagen dient zich dat vanzelf aan tijdens zo’n Healing en versterkt dat je vrouwelijke energie en creativiteit.

Gedachten en gevoelens:

Ik help je de brij die er soms kan zijn, in gedachten en gevoelens weer helder te maken.

Soms door gedachten onder de loep te nemen en soms door juist je gevoel meer zichtbaar te laten worden.

Net wat nodig is in jouw specifieke situatie.

Het leert je te zien en overzicht te krijgen over het bewegen tussen verstand en gevoel en wanneer wat het beste werkt.

Adembewustzijn:

En belangrijk bij dit; je adem!

Hoe vaak gebeurt het je dat je in je dagelijkse leven vergeet gewoon te ademen of de adem zelfs vastzet?

Vaak adem je te hoog, in je middenbuik of alleen in je borstkas.

Er zit vaak spanning.

Daar kun je bewust mee leren omgaan.

En dan beter leren ademen vanuit je buik en spanning leren opmerken.

Dat is een van de eerste belangrijke inzichten bij Energetische Coaching!

Zielsliefde

Sinds eind 2012 ken ik mijn tweelingziel/tz/twin; ik noem hem mijn Zielsliefde.
Ik heb daarvoor meerdere keren in meditatie gevraagd om meer verbinding aan het universum. Nou, dat heb ik geweten!
Als je je zielsverwant tegen bent gekomen begint een intense, heftige en mooie reis van heling… steeds meer in connectie raken en zijn met … jezelf!

Zielsliefde en wat het brengt

Eerst gaat dat over willen samenkomen met deze persoon, maar dit bleek niet de weg te zijn, die voor deze verbinding bedoeld was. En zo … al snel merkend dat deze persoon een belangrijke functie had en heeft, namelijk het spiegelen van veel gevoelszaken, ben ik hier heel veel wijzer van geworden.

Het heeft me veel wijsheid gebracht in wat vrouwelijke energie is en in wat mannelijke energie is, wat je verstand je vertelt en wat je gevoel je zegt en hoe diep bepaalde oude gevoelens overleefd hebben en bepaalde gedachtenpatronen toch kunt aanspreken en veranderen en jezelf vervolgens ontwikkelen op dit vlak. En met name dat wij mensen, mannen en vrouwen, deze twee vrij tegenstrijdige aspecten; het mannelijke en het vrouwelijke, in onszelf dragen en dat deze in evenwicht mogen komen om onszelf krachtiger te maken en zachter.

energetische coaching

Mannelijke en vrouwelijke energie

Naast het meer in balans komen in mannelijke en vrouwelijke energie, wordt de kundalini-stroom sterker als je in verbinding bent met jouw Zielsliefde.

En dat creëert enorm veel seksuele verruiming in het lichaam en energiedoorstroming.

De aarde-universum verbinding wordt veel groter en oude kennis, zoals voor mij, werken met Sjamanisme, opende zich voor mij en brengt veel inzichten en mogelijkheden.

Doordat dit bij mijzelf nu heel sterk open is, kan ik deze energie doorgeven en kun je zelf gaan ervaren, hoe het is om deze krachtige aarde-universumverbinding te voelen en tevens energieën te helen, die vanuit familielijnen en eerdere levens gezien en geheeld mogen worden.

Oude pijn helen en vrouwelijke kracht omarmen

Heel veel oude pijn vanuit de vrouwelijke energie is opgeslagen in de baarmoeder en de vagina

en zolang deze energie niet geheeld wordt, heb je minder ruimte om je eigenheid en je eigen creativiteit te ontdekken en te uiten.

Hier kan ik energetisch met je mee verbinden als jouw energie en lichaam eraan toe is daarnaar toe te gaan

en zo kun je tijdens energetische coaching diep in jezelf afdalen om meer met deze diepe vrouwelijke energie in contact te komen en jouw eigenheid en creativiteit meer te openen en jouw vrouwelijke kracht te helen en te omarmen.

Licht en schaduwkanten

Als je zover gekomen bent, heb je voor een groot deel genoeg aan jezelf en wat zich vanzelf aandient in in contact zijn met anderen….

Je geniet van je leven zonder dat je een ander daarvoor ‘nodig’ hebt.

Dan gaat het vooral om liefde in jezelf voelen, jezelf volledig accepteren met je licht- en schaduwkanten.

En naast al deze diepgaande zaken het gewone leven leven, met z’n ups en z’n downs, genieten van de kleine en de grote dingen in het leven!

En vooral jouw eigen gevoel volgen, wat je van binnenuit voelt ontstaan.

Zelfliefde is volledige zelfacceptatie

Naarmate je meer in verbinding komt met je eigen aarde-universumverbinding, wordt het steeds helderder dat alles wat je wilt al in jezelf aanwezig is.

Het gaat om genieten van jouw leven zonder dat je een ander daarvoor ‘nodig’ hebt; liefde in jezelf te voelen en daarnaar te leven en creëren.

en jouw leven te leven vanuit zelfliefde!