Elke orgone die ik maak is uniek

Orgonite

Wat is orgonite?

Orgonite, ook wel Orgone genoemd, is ontdekt in de jaren ’30 van de vorige eeuw door dr. Wilhelm Reich. Hij wilde de levensenergie, ook wel genaamd chi, ki, prana, orgone of orgon, bundelen en versterken. Inmiddels is het concept geperfectioneerd en geworden tot de huidige mix van kunsthars, edelstenen en mineralen, ijzer-,  aluminium-, koperdraad-, zilver-,of goudslijpsel. De edelstenen genereren positieve energie wat vervolgens versterkt wordt door de metalen. Doordat het kunsthars krimpt tijdens het maken ontstaat er een druk op de edelstenen zodat het piezo-effect ontstaat oftewel nulpuntsenergie (de oorsprongsenergie in de kosmos).

• Het zet negatieve energie om in positieve energie.
• Het versterkt de kracht van de edelstenen die in de orgone zitten 50 tot 1000 maal.
• Orgonite werkt continu, je hoeft de orgonite nooit schoon te maken of te ontladen.
• Het zuivert de atmosfeer en laad water energetisch op.
• Het vermindert de schadelijke effecten van mobiele en draadloze stralingsbronnen.
• Het inspireert en creëert een prettige sfeer en evenwichtige en gelukkige(r) stemmingen.
• Het is vaak een remedie tegen slapeloosheid en psychische problemen.
• Het helpt mee bij het ontwaken en ontwikkelen van aangeboren spirituele zintuigen.
• Ideaal om iemand die gevoelig is (hoog sensitief) af te schermen van een teveel aan prikkels.

Orgonite hangers

Met Orgonite hangers is het creëren voor mij eigenlijk begonnen.
Vaak zijn bestaande hangers voor mij te groot en zo ontstond de wens om deze zelf te vormen naar mijn eigen smaak en wensen.
En dat lukte en meer mensen vinden deze hangers mooi en zodoende maak ik Orgonite hangers ook op aanvraag, waarbij je eventueel zelf de steentjes kunt uitzoeken, die in de hanger zullen komen.
Daarna ga ik creëren en ontstaat een hanger, die precies bij je energie past!

Als een Orgone of Orgonite-hanger je direct raakt, dan is het ook echt een voor jou; dan wil je die Orgone of hanger echt graag bij je hebben! Een Orgone maakt verbinding met je en jij maakt verbinding met de Orgone.

Dat kan ik voelen als dat gebeurt. Het is en blijft een puur gevoelsmatig proces; vanuit een wens ontstaat een mooie verbinding tussen een persoon en een orgone!

Wil je de meest recente creaties zien of een Orgone persoonlijk laten creëren, kijk dan op Facebook bij Vind Jouw Balans Orgonite; klik dan op de link voor Facebook op de Homepage. Daar plaats ik de nieuwste Orgones en hangers, die ik creëer.