Leer leven vanuit liefde en vertrouwen in jezelf

Energetische Coaching

Met de huidige veranderingen in energie, kun je soms behoorlijk geconfronteerd worden met jezelf. Energetische Coaching en Healing op afstand helpen in je persoonlijke/intuïtieve ontwikkeling en draagt bij in balans brengen in Kracht en Zachtheid in jezelf; meer balans in mannelijke en vrouwelijke energie.

Loslaten

In een Energetische Coachingsessie richt je je aandacht diep naar binnen om contact te maken met je meest zuivere innerlijk zelf.  Vaak is er vroeger een manier van (over)leven ontstaan die nu niet meer nodig is en mag veranderen. Door bewust te kijken naar emoties en deze heel bewust te voelen in je lichaam en er te laten zijn en niet meer weg te stoppen, kun je gevoelens/energieën die ‘vast’ blijven zitten losmaken en vervolgens in een geleidelijk proces loslaten. Dieper en soms zelfs onbewuste gevoelens worden aangeraakt, losgeweekt en geleidelijk aan losgelaten, om te merken dat je op een nieuwe manier dingen wilt gaan aanpakken in je dagelijkse leven.

Ontspanning

Het voelen in je lichaam kan op verschillende manieren. Vaak begint een sessie na een gesprek over de huidige situatie met aandacht diep naar binnen brengen om vanuit liefdevolle intentie in verbinding met jezelf te zijn en te ervaren wat er dan is. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van massagetechnieken (met kleding aan).

Gevoelens

Door heel bewust in die diepe lagen te zijn en te voelen kan er plotseling iets helder worden; een inzicht ontstaan, waardoor die gevoelens in beweging komen en je energieveld kan veranderen. Ook kan simpelweg ontspannende aanraking van het lichaam oude gevoelens losmaken of je leren voelen dat je volledig kunt ontspannen.

Positieve energie

Een sessie wordt afgesloten met bekrachtiging van de nieuw gevoelde positieve energie, zodat je onbewust en bewust dit nieuwe gevoel en deze nieuwe kijk op jezelf en het leven ondersteunt.

coaching-ruimte

Manier van werken in een sessie Energetische Coaching of Healing op afstand

Er is geen vast traject waarmee gewerkt wordt. Jijzelf bent de aangever van wat er mag gaan gebeuren. Elke nieuwe afspraak vormt zich n.a.v. de situatie zoals deze dan is. Zo ontstaat een ontwikkeling; een transformatie, die het dagelijks leven positief gaat veranderen. Mijn bijdrage daarin is het ‘aanwezig’ zijn in liefdevolle ondersteunende en soms prikkelende energie.

Thema’s die aan bod kunnen komen op diepgaand niveau: Zelfliefde, innerlijk kind, moeder/vaderbinding, vrouwelijke/mannelijke energie, heling in familielijnen, lichamelijke klacht waar emotie op zit, onverklaarbare pijn in je hoofd, nek, buik, borstkas, bovenrug, onderrug, benen of voeten.

Naarmate je verder bent in je ontwikkeling naar Zelfliefde- en/of Zielsliefde (zie de uitgebreide tekst hieronder) past mijn Energetische Coaching en Healing zich daarnaar aan. Mijn vorm van Energetisch Coaching gaat zich dan meer richten op jouw energie zuiveren in de subtiele energielagen. Dan gaat de aandacht vooral naar jouw Aarde- en Universele Verbinding sterker laten zijn en zul je na zo’n sessie merken dat je weer een stuk aangeraakt en verdiept hebt in jezelf en zo juist jouw energie zuiverder en sterker laat zijn.

Ik bied naast Energetische Coaching dan ook Healing op afstand om in deze subtiele lagen te werken met je. Juist door alleen energetisch met je te verbinden voel ik heel zuiver waar heling en ontwikkeling nodig is. Zo kun je vanuit je eigen plek met mij samenwerken en je ontwikkelen naar jouw zuiverheid en Zelfliefde.

Vanuit mijn Zielsliefdeverbinding kan ik mij heel sterk verbinden met de vrouwelijke zuivere seksuele en creatieve energie. Als jij eraan toe bent daarmee in verbinding te komen op diepere lagen dient zich dat vanzelf aan tijdens zo’n Healing en versterkt dat je vrouwelijke energie en creativiteit.

Access Bars Behandeling

Wil je meer levensvreugde ervaren, meer emotionele en fysieke gezondheid en meer bewustzijn creeeren? In eerste instantie doe je dat voor jezelf, maar het werkt ook door in je directe omgeving.

Het werkt o.a. voor:
• Stressvermindering
• Beter slapen
• ADHD e.d.
• Examen(vrees)
• Diepe ontspanning/meditatieve staat
• Het laten oplossen van mentale, emotionele, fysieke en energetische blokkades

Wat gebeurt er tijdens een behandeling:
Je ligt volledig ontspannen en er worden verschillende punten op je hoofd aangeraakt die in verbinding staan met je hersenen.

Deze punten staan o.a. voor:
• Controle
• Creeeren van connecties
• Creativiteit, hoop en dromen
• Verdriet en vreugde
• Vriendelijkheid, dankbaarheid en kalmte
communicatie.

In het slechtste geval voel je je na een behandeling heel ontspannen, zoals na een massage en in het beste geval gebeurt er meer dat ten positieve je leven beinvloedt.

Zielsliefde

Sinds eind 2012 ken ik mijn tweelingziel/tz/twin/Zielsliefde.
Ik heb daarvoor meerdere keren in meditatie gevraagd aan het universum om meer verbinding. Nou, dat heb ik geweten!
Als je je zielsverwant tegen bent gekomen begint een intense, heftige en mooie reis van heling… steeds meer in connectie raken en zijn met … jezelf!

Zielsliefde: mijn ontwikkeling

De ontwikkeling in Zielsliefde is een weg van veel vallen en weer opstaan.
Denken dat je met hem of haar moet samenzijn en ook wil samenzijn om dat mooie intense van het samenzijn weer te ervaren.
Ik heb mijn Zielsliefde in totaal 3x in het echt ontmoet en verder hebben wij periodes veel geappt en tussendoor weer geen contact gehad, met veel aantrekken en afstoten, en sinds een tijd is deze band puur energetisch en een stuk meer tot rust gekomen.
Het is wel een heel intense band en ik voel precies wanneer mijn Zielsliefde en ik energetisch verbonden zijn.
Dat heeft me veel geleerd over energie en het verbinden met energie. Zo verdiepte mijn vaardigheid zich in invoelen in de ander en tegelijkertijd in verbinding met mijzelf te blijven en deze vaardigheden in mijn werk toe te passen.
Ik ben getrouwd met mijn aardse zielsverwant en heb twee dochters van puberleeftijd en kwam daardoor in een enorme rollercoaster van emoties terecht toen ik mijn Zielsliefde leerde kennen.
Nu …. na meerdere keren denken uit mijn relatie te moeten gaan en dan energetisch teruggefloten te worden…
weet ik en voel ik, dat mijn tz en ik allebei bij onze huidige partners horen.
We hebben beiden een partner, waarmee we een liefdevolle liefdesrelatie hebben.
En we willen ieder die relatie en ons gezin, zoals het is, niet kwijt, daarvoor is het te waardevol wat  is…
Dan is er rust en liefde en diepe verbinding tussen ons als Zielsliefdedelers om nog weer verder naar eenheid met onszelf te groeien.

Er is en blijft altijd een ‘weten’ dat je een heel essentieel stuk deelt met deze persoon … maar het is dan niet meer je eerste behoefte samen te zijn.

Het gaat om genieten van jouw leven zonder dat je een ander daarvoor ‘nodig’ hebt; liefde in jezelf te voelen en daarnaar te leven en creëren. En voor mij betekent dat om mijn Zielsmissie uit te dragen, waarbij dat juist is vanuit het zijn in een relatie en dat dat ook een mogelijke vorm is, waarin Zielsliefde bestaat en je volledig in jouw vrouwelijke Kracht en Zachtheid kunt ontwikkelen.

Zielsliefde; mannelijke en vrouwelijke energie

Door al mijn ervaringen van de afgelopen jaren ben ik in staat je te begeleiden op deze intense weg naar … jezelf!

Zo schrijf ik al langere tijd energie-updates, waar een groep vrouwen zich via de fbgroep Vind Jouw Balans via Zielsliefde in Zelfliefde (en via mail) aan verbonden heeft en op de energie mee resoneert en zo ieder voor zich zich verder ontwikkelt. Daar kun je je ook aan verbinden, als dat je aanspreekt.

Een belangrijk onderdeel in deze zelfontwikkeling is het meer in balans zijn van mannelijke en vrouwelijke energie in jezelf.

De Zielsliefdeverbinding vertegenwoordigt deze ontwikkeling; de ene Zielsliefdepartner representeert meer de mannelijke energie en de andere meer de vrouwelijke energie.

Wat zich gaat ontwikkelen is dat deze mannelijk en vrouwelijke energie in jezelf sterker aanwezig worden. Meer verbinding met de vrouwelijke zachtheid, rust, in stilte zijn, baarmoederverbinding, volledig openstellen aan seksualiteit, creativiteit vergroten.

en met de mannelijke kracht, er staan, in de wereld zetten van creaties, nieuwe dingen uitproberen en doelen nastreven. Deze ontwikkeling gaat samen met de Kundalinistroom die versterkt wordt door de verbinding tussen deze twee zielen. Ook al is dit weer iets wat tussen de twee gebeurt, het doel is dat deze krachten volledig eigen worden, zodat de Zielsliefdedelers ieder voor zichzelf in hun eigen kracht staan.

En wie weet, als je volledig je Zelf ervaart, zonder angsten, onzekerheden, boosheid, verdriet en echt geniet van jouw eigen leven, innerlijke kracht ervaart, diep vertrouwen hebt in jezelf, gelooft in jezelf en in jouw kracht, uiteindelijk ook met jouw Zielsliefde om die sterke liefdestroom meer uit te dragen!

Mijn Zielsmissie

Op weg in de ontwikkeling in Zielsliefde en eigenlijk volledige Liefde van Jezelf wordt je je bewust van een doel in je leven; jouw Zielsmissie en zo heb ik ook ‘Mijn Zielsmissie’.

Als dat zich aandient voel je dat van binnenuit ontstaan. Je volgt een dieper ‘weten’, dat is niet iets vanuit je denken; het gaat om voelen en weten wat jij te doen hebt hier op Aarde. En dat dient zich vanzelf aan. Daar hoef je niet je hoofd over te breken.

Het is er al en komt vanuit je onderbewustzijn in je bewustzijn. En daarin begeleid ik je met mijn ervaring op het gebied van Zielsliefde en het tegelijkertijd in een relatie zijn.

Mijn Zielsmissie is mezelf openstellen voor een ieder die zich daartoe aangesproken voelt; een voorbeeld te bieden in Jezelf te zijn; wat ik bied in de Yogalessen, met Energetische Coaching en Healing, met het creëren van Orgones,  in de Privegroep Vind Jouw Balans via Zielsliefde in Zelfliefde; in alles wat ik bied laat ik mezelf zien. En dat is een enorme uitdaging geweest en nog! Met elk nieuw stuk is dat weer spannend. En zo hoort dat te zijn; een Zielsmissie is spannend en uitdagend; een leerproces in leven op Aarde!

Het kan zijn dat jij en je Zielsliefde een gezamenlijke Zielsmissie hebben. Als dat zo is zal dat vanzelf ontstaan.

Het belangrijkste wat steeds weer terugkomt, elke keer weer; richt je op Zelfliefde en juist dan kan een samenkomen ontstaan op de manier die past in jullie situatie.

Het is juist de eigen innerlijke kracht, zelfvertrouwen en in balans zijn van mannelijke en vrouwelijke energie in jou die een samenkomen mogelijk kunnen maken. En als dat ‘de bedoeling’ is gebeurt dat vanzelf, op precies het juiste moment!

Zielsliefde is volledige zelfacceptatie

Maar als je zover bent… is het niet meer je eerste behoefte samen te zijn met je Zielsliefde, dan geniet je van jouw leven zonder dat je een ander daarvoor ‘nodig’ hebt. Dan gaat het vooral om liefde in jezelf voelen, jezelf volledig accepteren met je licht- en je schaduwkanten,

in liefde met jezelf zijn

en jouw Zielsmissie volgen en uitdragen!